+38(066) 510-94-09
0 0

IELTS Online - новий формат здачі Академічного іспиту в будь-якій точці планети.

IELTS online - це новий формат здачі Академічного іспиту IELTS - одного з найбільш затребуваних іспитів з англійської мови для отримання міжнародно вищої освіти.

Іспит буде доступний на початку 2022. Такий підхід дає можливість вибирати де і коли вам зручно складати іспит. За структурою тест нічим не відрізняється від іспиту IELTS на папері і IELTS на комп'ютері, що здається в тестовому центрі.

В IELTS Online такі аспекти як Listening, Reading і Writing здаються також, як і на комп'ютері в центрі, Speaking тест все також проходить з приймаючим екзаменатором за допомогою відеодзвінка.

Отримати тест можна протягом 3-5 днів після здачі і тільки в електронному вигляді.
Під час складання тесту вам не знадобитися ні папір, ні ручка, тільки комп'ютер, мікрофон, динаміки тиша навколо і хороше освітлення.
Не потрібно вивчати новий формат іспиту. Готуватися ви можете за тими ж матеріалами і таким же способом, як робили раніше.


Всі необхідні матеріали можна знайти на сайті: https://www.ielts.org/for-test-takers/how-to-prepare


IELTS має безпечну наглядову платформу з вбудованим відео і звуковим програмним забезпеченням. Спеціально навчені спостерігачі стежитимуть за безпекою і чесністю здачі тесту.

Рекомендовані статті